Facebook

Architektura wnętrz

23.02.2012Biuro Google Zurych / Camenzind Evolution

Tagi: biuro google, Camenzind Evolution, zjeżdżalnai

Marzenie każdego pracownika

Badania wskazują, że istnieje zależność między wydajnością pracy, a komfortem środowiska w którym się pracuje.
W takim razie można wysnuć wnioski, że sukces internetowego giganta jest oparty na najlepszych warunkach
jakie daje swoim pracownikom.

Za projekt biura w Zurychu odpowiedzialne jest studio Evolution Camenzind - projektanci uważają, że "przestrzeń jest urozmaicona lekka i elastyczna, by stymulować i wspierać Googlersów w ich pracy pełnej wyzwań i innowacji".
Ciężko się z tym nie zgodzić - przestrzeń jest wyjątkowo urozmaicona - właściwie każde pomieszczenie jest zupełnie inne - od mikro tropikalnego lasu z palmami, przez salę spotkań w stylu ulicznym z taksówkami i namalowanym graffiti, po miejsce relaksu, gdzie możemy patrzeć na ryby w akwariach leżąc w wannie! Oczywiście w te wszystkie miejsca można dotrzeć w równie niestandardowy sposób - zjeżdżając na zjeżdżalni, lub po strażackiej rurze.

 

via mymodernmet.com

Autor: Icon


Galeria

Komentarze

Aby móc uczestniczyć w dyskusji musisz się zalogować

Zaloguj się

do góry