97 postów 8 wątków Forum » Wyposażenie i dekoracja » Akcesoria łazienkowe
| Autor | |
|---|---|
|
2 lata, 7 miesięcy temu Wiadomość prywatna |
Zapraszam do dyskusji opartej na artykule w sekcji Praktyczne porady "Dla mam".
Każda mama boi się o komfort, wygodę i bezpieczeństwo swojego dziecka podczas kąpieli. Taka zlewo-wanna to fajny pomysł mim zdaniem. Jeśli chodzi o komfort i bezpieczeństwo dziecka super.
|
|
Jestem facetem, ale podoba mi się to rozwiązanie. Proste bo po tym jak dziecko już wyrośnie z małej wanienki zawsze służy to jako zlewozmywak. Przyszłościowe, bo przy każdym kolejnym dziecku nie boimy się oto, że trzeba kupić nową wanienkę, bo stara np. plastikowa się nie nadaje. Brawo dla pomysłodawcy.
|
|
Fakt. Przemyślane, zrobione z "głową". Chętnie zastosowałabym coś takiego w swojej łazience.
|
|
Jestem facetem i nigdy nie miałem okazji się zastanawiać nad tymi sprawami, ale podoba mi się to rozwiązanie. Proste i przyszłościowe, to fakt.
|
|
Też uważam że jest to fajny pomysł ale niestety sprawdzi się tylko w dużej i przestronnej łazience dla małych nie ma szans:( Pozostaje jedynie wanienka plastikowa lub wkład do wanny
|
|
Wanna z wkładem nie jest ostatecznie tez takim złem nasz maluszek może się popluskać w wodzie. taki jest właśnie problem z małym metrażem że trudno jest tam cokolwiek zamontować
|
|
dirtydancer 3 miesiące, 3 tygodnie temu Wiadomość prywatna |
Dom na każdą kieszeń urządzisz z domarket.pl . Wyjątkowo dbają o klienta, znakomicie doradzają , a produkty są wiarygodnych marek. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam. Rzadko można spotkać tak solidną i rzetelną firmę.
|
Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć.