Facebook

97 postów 8 wątków Forum » Wyposażenie i dekoracja » Akcesoria łazienkowe

Autor
wa12345a wa12345a
2 lata, 7 miesięcy temu
Wiadomość prywatna
Zapraszam do dyskusji opartej na artykule w sekcji Praktyczne porady "Dla mam".
Każda mama boi się o komfort, wygodę i bezpieczeństwo swojego dziecka podczas kąpieli. Taka zlewo-wanna to fajny pomysł mim zdaniem. Jeśli chodzi o komfort i bezpieczeństwo dziecka super.
  Odpowiedz
buczu buczu
2 lata, 7 miesięcy temu
Wiadomość prywatna
Jestem facetem, ale podoba mi się to rozwiązanie. Proste bo po tym jak dziecko już wyrośnie z małej wanienki zawsze służy to jako zlewozmywak. Przyszłościowe, bo przy każdym kolejnym dziecku nie boimy się oto, że trzeba kupić nową wanienkę, bo stara np. plastikowa się nie nadaje. Brawo dla pomysłodawcy.
  Odpowiedz
anna anna
2 lata, 7 miesięcy temu
Wiadomość prywatna
Fakt. Przemyślane, zrobione z "głową". Chętnie zastosowałabym coś takiego w swojej łazience.
  Odpowiedz
wnuczek125 wnuczek125
2 lata, 7 miesięcy temu
Wiadomość prywatna
Jestem facetem i nigdy nie miałem okazji się zastanawiać nad tymi sprawami, ale podoba mi się to rozwiązanie. Proste i przyszłościowe, to fakt.
  Odpowiedz
Mrs_Robinson Mrs_Robinson
2 lata, 7 miesięcy temu
Wiadomość prywatna
Też uważam że jest to fajny pomysł ale niestety sprawdzi się tylko w dużej i przestronnej łazience dla małych nie ma szans:( Pozostaje jedynie wanienka plastikowa lub wkład do wanny
  Odpowiedz
Borowik Borowik
2 lata, 7 miesięcy temu
Wiadomość prywatna
Wanna z wkładem nie jest ostatecznie tez takim złem nasz maluszek może się popluskać w wodzie. taki jest właśnie problem z małym metrażem że trudno jest tam cokolwiek zamontować
  Odpowiedz
dirtydancer
3 miesiące, 3 tygodnie temu
Wiadomość prywatna
Dom na każdą kieszeń urządzisz z domarket.pl . Wyjątkowo dbają o klienta, znakomicie doradzają , a produkty są wiarygodnych marek. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam. Rzadko można spotkać tak solidną i rzetelną firmę.
  Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby odpowiedzieć.

do góry